WhatsApp
  • +90 (212) 614 5050
  • İstanbul, 22 ° / 12°

+90 (212) 614 5050

Haber Detayı

Bize
soru sormak
için iletişime geçin ve soru sormak için bağlan butonuna tıklayın.
İLETİŞİM

Best Tryp Hotel in 2022

03 Şubat 2024, 23:26
Best Tryp Hotel in 2022

Büyük bir gurur ve mutlulukla duyurmak isteriz ki, otelimiz 2022 yılında "Best Of Tryp Award" ödülünü almaya layık görülmüştür. Bu ödül, sadece müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi değil, aynı zamanda kaliteli hizmet ve misafirperverlik anlayışımızı takdir etmektedir.

 

Bu özel ödül, siz değerli misafirlerimizin bizim için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamaktadır. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz her an, otelimizi daha iyiye götürme yolundaki kararlılığımızı pekiştirmekte ve bizi daha da ileriye taşımaktadır.

 

Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışanlarımıza, samimiyetleriyle bize destek olan misafirlerimize ve elbette Wyndham Hotels&Resorts ekibine içten teşekkür ederiz. Sizlerin motivasyonu ve güveni, bize daha iyisini başarma azmi vermiş ve bu ödülü almamıza olanak sağlamıştır.

 

Gelecekte de sizlere unutulmaz anılar ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte daha nice ödüllere ulaşmak dileğiyle, tekrar teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.